Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknar mitt i natten och kan inte somna om efter att i drömmen ha gjort ett besök på \"andra sidan\"


I will survive


Sömnen har
varit ovanligt
härlig
och jag är
alltför pigg
för att
somna om
alltför lat
för att
gå upp
klockan fyra

Varför sjunger
det inom mig
\"I will survive\"
om och om
igen
Så minns jag
min dröm
och
mitt besök

Jag har varit
på andra
sidan
och där
fanns det
något
som vi
inte har
så gott
om här
TID

Hur mycket
tid som
helst åt
var och en
närhelst
man vill
Jag tror
drömmar
är budskap
från mitt
omedvetna
jag till
mig själv

Tack för att
jag fick komma
hade jag så
när sagt -
men där fanns
ingen att
tacka
bara
melodin
som fortsatte.....
I WILL SURVIVE





Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 09:22



Bookmark and Share


  jardan
en härligt optimistisk text med ett budskap som jag gärna sväljer
2007-10-11

  Ronny Berk
en förunderlig text med ett budskap som begrundas...ja...
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP