Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha talat med en man som ska göra ett radiopgrogram om sorg, och vill ha med dikter och samtal av mig, sitter jag och funderar.......


Inför en ny situation


Du har en uppgift
sa mannen
och jag frågade
om han menade
att hjälpa till
att bevara min
mans minne
så att hans
barnbarn inte
glömmer honom
Nja sa han och
drog på svaret

Du kan förmedla
mycket av dina
upplevelser
och på så sätt
vara en tröst
åt andra

Du kan ge av
dina känslor
så att andra
får ta del av
de svåra
upplevelserna





Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-11 09:28



Bookmark and Share


    Maria Malm
En mycket viktig uppgift.
2007-10-11

  Ronny Berk
att ta väl vara på goda ord är en god handling... poeter gör skillnad...ja...
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP