Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästan tack

missnöjd utan höjd i något nära
kära ser för lite litet
smått söta rara otroligt underbara
när man vill
nästan tack
blev hack för mycket
snarare för lite sprack
värmen var ljumen
bockar för sist
jag var visst för kall
ingen ville dämpa mitt fall




Fri vers av Anne-Li
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-10-12 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li