Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförelsen



Sakta och lustfullt

förför du åter mitt hjärta

varsamt och trevande

visar du vägen

till mitt

innersta rum




Fri vers av Miraa
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-11 17:38



Bookmark and Share


    Kill-something
vacker text som jag blir glad av att läsa :) applåder!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Miraa