Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- - -


jag vet

ibland är jag rädd för mig själv
säger du
ja, jag vet
det är jag också

rädd för dig alltså




Övriga genrer av Människa
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa