Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar faller oftare om natten

Smärta kommer
i tårar från ögonlock
i själens borg
som mörker i natten
över gator och torg

Genom mörka salar
kala väggar
där ingen talar
fångas tystnadens anlete
i skuggan av tårars
sälta i samvete
utan månens guldglans
för blickar att se
i mörker för själ
kommer du aldrig att le
om natten när tårar faller




Fri vers av hero40
Läst 1751 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2007-10-11 19:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
INGEN kan, som Du, sätta VEMODET i "högsätet" ! "Ett Sorgens Mästerverk!" Bokmärker !
2008-10-22

  Johan Nilsson
riktigt bra! bokmärkt.
2008-01-15

  Lena Krantz VIP
Den här tyckte jag mycket mycket om!
Kanon!
2007-12-03

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet.
2007-12-02

  aol
strålande vacker poesi gick rakt till hjärtat
2007-10-29

  kjamlello
Så vackert, men så sorgset..
2007-10-17

  Stjärnöga
Mycket vacker och berörande
poem som jag gillar mycket! :)
2007-10-14

    wilja
storartat och vackert skrivet. känns som att du lagt ner bra med jobb. fint flöde och intresserande ordval.
2007-10-13

  sachie
vackert ^_^,
2007-10-12

  "Silver" VIP
Mycket fin poesi, vackert språk, invävda rim.

\"fångas tystnadens anlete\" är en formulering som lyser extra.
2007-10-12

  Agnes B* Lörinczi
Först målar du upp smärtan med en riktigt talande liknelse och den andra strofen blir som droppande tårar med fint rinnande rimer...och igenom hela har du så rätt i dina tankar om nattliga tårar. Vacker text!
2007-10-12

    EMITSTI
En dikt som får oss att fängslas av blandade känslor. Yes! Måtte tårarna om natten besvaras...
2007-10-12

  Lyckohäxan Enediel
Fantastikst vacker poesi...och ett väldigt äkta innehåll...för visst är det så som du skriver...att tårar faller oftare om natten.
2007-10-12

  Scartissue
super bra! riktigt underbart att läsa
2007-10-11

  * Ammi *
vacker poesi om tårar i natten, tystnaden när allt gör sig påmint
bra
2007-10-11

    höstblomma
..vacker, gillar \"tårars sälta i samvete\", så rätt :-)
2007-10-11

  Patrick K
dina texter fullkomligt exploderar inom mig! bra!!
2007-10-11

  Leif Furstedt
Stiligt när du låter beskrivningen hänga lite fritt i slutet. Vackert.
2007-10-11

    Lindizz
mycket vacker och med skönt flyt.
2007-10-11

  Maria Zena Viklund
mycket vacker!
2007-10-11

  Last Word Spoken
Den här är helt magnifik!!!

Absolut en favorit!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40