Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skickar en liten ursäkt till folket på Åland för att jag förstör deras fina folkmusiktext på det här viset!


Vem kan...

Vem kan segla förutan vind
Jo, det kan jag
för när vinden tar slut
startar jag motorn på min båt

Vem kan ro utan åror
Det kan jag
för jag har alltid
en extra paddel med

Men skiljas från vännen min
utan att fälla tårar det går inte
Då hjälper inte logiken eller tröstens ord
så det klarar jag inte av.




Fri vers av Dionysius
Läst 507 gånger
Publicerad 2007-10-11 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius