Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek (:

Mitt hjärta bultar när jag på dig tänker..
För du mig glädje i livet alltid skänker...
Du är så speciell, med allt utan något gnäll...
För på natten jag om dig drömmer..
Du är nån man aldrig glömmer...
Du finns i mitt hjärta...
Utan att ge mig någon som helst smärta...
Vill inte leva utan dig...
För utan dig, finns ingen mig




Fri vers av Niica
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-10-11 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niica