Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnaden hörs saknaden

I

mötet

med dig

känner jag  inte

längre

resonansen.

 

Bara saknaden av den.

 

Det är som om du gjort

ett avtryck i mig

som jag inte kan fylla.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 977 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2007-10-11 20:18



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vackert och sorgligt....undrar hur många avtryck man har???:)
2011-02-07

  Alexandoria
Det är som om du gjort

ett avtryck i mig

som jag inte kan fylla.

- vad säger man?
Precis så. Perfekt.
2008-07-12

  aol
såvacker poesi somdröjer sig kvar i hjärtat
2007-12-13

  Katarina_
Strålande. Jättefint skrivet..
2007-11-20

  KristinaE
.. att bli älskad och älska.. \"ger avtryck\" - dina ord fyller tystnaden i det jag känner igen!
2007-10-17

  DanSan
*****************************

Ja dessa avtryck, tidstryck som etsar
sig fast. . . men ljuvligt sköna är de. . .
fina minnen att få bära med sig!

*APPLÅD*

****************************
2007-10-15

  EmiRa
På ett enkelt sätt beskriver du
ett vanligt fenomen...känner igen...
Tack...&...bokmärker.
2007-10-13

  lodjuret/seglare VIP
u trops tecke n
2007-10-12

  Rosmarin
saknaden efter det som var kan vara en tomhet tung att bära
2007-10-12

  Nova-Liv
ååhh vad jag känner igen det där.....
2007-10-12

  VITRIOL
Klingar vemodigt och igenkännande i mig. Du får mig att tänka att: I tomheten omskapas verkligheten, villkoren. I tomhet föds nya förutsättningar gränslöst för fylldheter bortom den gamla och döende föreställningen. Vi dör och föds inför varandra i ljus och i mörker.
2007-10-12

  Lena Renman
Hej
Oj så.. väl skrivet om detta med O-mötet...
Bokmärker den här och jag hoppas att resonansen kommer...åter.
lena
2007-10-11

  Blodros
wow!
2007-10-11

  Inkarasilas
Åh du är tillbaka med en rysare, ojoj!
Djupt hål, stormapplåd.
2007-10-11

  Maria Zena Viklund
underbar älskar den här , en riktig pärla!
2007-10-11

  Sofie Viktoria
Det här är en känsla som jag känner allt för väl igen. Bra återgett!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP