Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunde himlen

 

Ta mig

ta mig här och nu

under stjärnorna min älskling

ta mig

bär mig jublande

under rymderna inatt

 

Ta mig

ta min nakna själ

bortom oro bortom tvivel

kära

låt vår lidelse

skölja genom tid och rum

 

Kyss mig

kyss mig vild och varm

jag vill brinna här i natten

smek mig

smek mig nära nu

jag vill brinna här för dig

 

Ta mig

ta min nakna själ

bortom alla tvivel älskling

ta mig

bär mig osårbar

in i sjunde himmelen

 

Bs-07

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 530 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-10-11 20:54



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja sådär vackert, sensuellt, vaggande. Så sårbara är vi trots vår styrka; att bara få gungas trygg en stund; inget mer fullkomligt än så.
2007-10-14

  Karin Rosberg
Härligt,härligt passionerat, rytmen är fin i dess rätta bemärkelse!!!
2007-10-14

    JJ VIP
Vackert beskriven åtrå! Vackert beskriven hängivelse! Mvh. JJ.
2007-10-14

  Krissie
Otroligt vackert! Du tar oss till himlen med ditt diktande...
2007-10-12

  Catrin
Underskön skrivelse som är lidelsefull och passionerad, gillar verkligen!!!
2007-10-12

    ej medlem längre
Kärleken bara skriker...vackert.
2007-10-12

    Brell
Gripande ljuvligt. Skön läsning
2007-10-12

  Agnes
Jisses... vilket flöde, vilken rytm... sicken känsla!!! Jag plockar ner hela Karlavagnen och fyller med stjärnor till dig! Bokmärks!
2007-10-12

  Mikael Lövkvist
Jättevackert, Bodil: sinnligt, passionerat, kärleksfullt.
2007-10-11

    Maria Malm
Hett och härligt! Blir glad av dessa rader!
2007-10-11

  Lena Krantz VIP
Aaaahh vilken underbar poesi! Fast själv fastnade jag för

bär mig osårbar

in i sjunde himmelen

Försöker att bara byta rader istället för citattecken eftersom det blir schlassaker då.

Riktigt, riktigt bra!
2007-10-11

  aol
så sinnligt vacker flödande poesi man känner en ström av kärlek åtrå för att slutligen för att slutligen bli vild och varm brinnande
osårbar buren ända in i sjunde himmlen 5stjärnor och en stor kraaaam till dig bodil
2007-10-11

  "Silver" VIP
En dikt utan rim, men med desto mer rytm, och en storslagen känsla:

\"ta mig

bär mig jublande

under rymderna inatt\"

är favoritrader.
2007-10-11

  Patrick K
erotiskt och vackert :)
2007-10-11

  rebecca d
fint med upprepningarna!
2007-10-11

  Last Word Spoken
Vacker eroromantisk bedjan till
älsklingen i en skön poetisk beffallande
ton, ja, till sjunde himlen!!! Go girl!!

Nice!
2007-10-11

  prinscess VIP
det var heta ord
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg