Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trägolv

rödvin klockan fyra en måndag
smakar alltid illa
det finns alltid en bakomliggande anledning
fötterna somnar nedanför trägolvet
man kan trilla omkull för mindre
klockan fyra en måndag
bakom strävheten
anledningar smakar oftast illa

men
det är så himla mycket enklare
att bara fylla glaset en gång till
krossa lite fler saker
låsa dörren ett extra varv

jag kan för det är faktiskt jag som bor här
och jag syns också ibland
men är aldrig lika viktig
bara lakanen som fortfarande luktar som
huden som ömmar
fast bara på hemliga ställen
dom som du redan har avslöjat

jag blir så jävla trött på mej

det är annorlunda nu säger du
ja tänker jag när ditt tåg lämnar centralen
annorlunda
träningsvärken är liksom mer levande
och jag lite mindre säker
annorlunda är bara alltför välbekant
som att nästa gång är du främmande igen
för du lämnar mej alltid
som om vi aldrig mer ska röra vid varann

du ändrar dej alltid i slutet eller början
ditt hår är alltid ljust när du kommer
det är alltid lite mörkt när du går
och jag kan inte låta bli att tro
att det är för att jag har fastnat där inne




Fri vers av Ebba
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 21:15



Bookmark and Share


  Zara VIP
...ebba......de tär så jävla skärande som alltid...du är underbar...dian ord är underbara...du har din klas soch den slår allt.
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ebba
Ebba