Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens land.

4 månader har ny passerat
armar, axlar och ryggar har masserats
underbart så som det är.
och jag hoppas på att det mot den
ljusa stigen bär.
trygga vaggas vi skönt
i kärlekens famn
medans vi sakta ror in mot den
stabila kärlekens hamn
sakta vi sedan vandrar
på livetsstrand
din mun imot min
ibland
välkommen till
kärlekens land.




Fri vers av Kill-something
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-10-11 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something