Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av föralltid


Förut ville jag bara försvinna
som en låga som slocknar på en sekund
bort från allt och alla
och ensam möta min grund

men Du såg mig
sökande efter sällskap
omringad av oerfarenhet

Kärleken förvandlar allt
Den får en vissen blomma att betyda något

Du fick mig att betyda något
Inte bara för andra utan för mig själv med
Tack

En kärlek som varar tills tiden står still
som utplånar smärtor och sår
Den kärleken är vår.

Du såg mig i ett nu
Du fångade upp mig i ett kanske,
sen drog du in mig i ett alltid.

Jag Älskar Dig.




Fri vers av Annejii
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-12 00:01



Bookmark and Share


  *Camilla*
<3lovelovelove
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Annejii
Annejii