Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattjakt

Den ständiga jakten fortsätter..
Vi människor har en tendens till att aldrig bli nöjda
Vi drömmer alltid om att finna något bättre, något nytt
Vissa för rädda för att ta tag i det, andra gör det

Ta fram världskartan
Blunda och peka
Dit vill jag

Varför är jag då så rädd för att göra det?
Att säga hejdå till det gamla
Men tänk vad många hej man kan få tillbaka
Om man bara vågar säga Hej först

Där det slutar börjar det
Tänk att våga hoppa

Jag jagar
Jagar i jakten på dig
Var finns du?




Övriga genrer av KarinMCs
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-12 01:43



Bookmark and Share


    Mickey Blue Eyes
Gillar den starkt!
För visst skrämmer förändring!
2007-10-12

  fillatelli
Du sa mycket med så lite som jag redan sagt
i detta emotionellt störda paradis.
Vi viker ut oss som ett köttsligt smörgåsbord
utlämnande och oförstående på nåt vis.

bland bekräftelser och såpor vi söker
en frände på nätet som vill som oss
finna ett innehåll med odrogad sanning
om vänskaplig kärlek, en utopi förstås
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

KarinMCs
KarinMCs