Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågtryck

när regndroppen
placerat sig
på spårvagnsrutan
avvaktat en bråkdel
av min tidsuppfattning
och sedan släppt taget
då öppnas mina sår
kvarglömda minnen
ur glömskans garderob
blottas nakna, oförlåtna
jag stirrar förbi
min verklighet
tårarna svider till
jag blinkar, sväljer
sluter mig










Fri vers av marianela
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-12 08:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en höstlig resa under vemodets minnen och tårar...ja...
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela