Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sårad



oändligt svärtas

mina ögon

när du så tydligt

saknar något

bortom

mig

dig

oss




att för att få det

sparkar du på min själ

blottlägger mitt allra innersta

tillintetgör den du

påstår dig älska

det gör ont älskling

det sjunger inga fåglar i bröstet idag

jag ser inte solen

för dina mörka vrår skymmer mig




11/10 2007




Övriga genrer av Elin Sundström
Läst 756 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-13 11:10



Bookmark and Share


  Skosnöret
sorgsam och tung, jag hade bara sett ett ljus och det ar ut. men vem ar jag att doma nar jag inte ar en i din situation. onskar dig arlighet for rattvisan finns inte. hehe.... vacker text iaf
2007-11-14

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Bara denna meningen säger allt tycker jag, helt underbart tydlig i sin metafor; Det sjunger inga fåglar i bröstet idag


Sedan dessa geniala rader skulle kunna vara en dikt för sig
Underbart sorgsamt!;

tillintetgör den du

påstår dig älska

det gör ont älskling

det sjunger inga fåglar i bröstet idag

jag ser inte solen
2007-10-25

  a h de v
åååh! jag berörs! dina ord är äkta och direkta.
2007-10-24

    Sony
Vacker och mycket gripande om hur ont det gör att bli sviken av den man älskar!
2007-10-20

    Lindizz
sorgsen och smärtsam text. mycket fint flyt i denna.
2007-10-16

  R-M
Aplod och bokmärkes!
2007-10-16

  R-M
Ja måst ännu tillägga att ja tycker om sätttet du skrivi den på, det flyter bra..ja gilalr den här..fast den är allt annat än trevlig...
2007-10-16

  R-M
Så sårlig..djup smärta...
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström