Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trodde nog att jag börjat lida av \"hjärnförtvining\"......att inte ha tagit hand om sig själv kan få de mest märkliga konsekvenser.


Välkommen tillbaka


Nollkoll är ett tufft
tillstånd att vara i och
man tror absolut

att det är kroniskt
tills en dag när det plötsligt
smyger sig fram en

minneslista med
hållbar struktur och bara
enstaka bakslag

Välkommen åter
kan jag äntligen säga
HJÄRNAN ÄR TILLBAKS





Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-12 12:58



Bookmark and Share


  Rosmarin
som utbränd känner jag igen mig väl
2007-10-12

  Rachel Roth
kan riktigt se hjärnan komma trippande tillbaka över ängarna.....:)) åter igen, grattis!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP