Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentarer uppskattas


gränsen

Jag stod en kväll vid havet
och blickade ut
jag såg till horisonten
och solen som där gick ner

jag vet jag tänkte att här
här är gränsen
men när jag såg en mås flyga
rätt mot horisonten utan rädsla
förstod jag att det aldrig funnits någon gräns

för slutet är en början
och början är ett slut

allt är bara höljt
i dolda spår




Fri vers av Simmerskan
Läst 548 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 13:27



Bookmark and Share


  AndersN
Den känns befirande och är en enkle trevlig text. de två sista raderna skapa lite huvudbry ( i mitt röriga huvud) höjt i dolda spår elle dolt i höjda spår?
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan