Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu börjar den ta form, men kommentarer uppskattas förståss.


på väg hem


från stan,
en skumpande buss
som sakta tar oss hem
och när jag tittar ut genom fönstret
ser jag gatlyktors sken fladdra förbi
som stjärnor

vid korsningen svänger du av
och jag traskar de sista metrarna
själv

och jag,
jag önskade att du hade gått
här bredvid

du hade tagit min hand, varnat mig
för luriga diken
och skrattat åt det flummiga pratet

jag låser upp min ytterdörr
bara för att mötas
av en iskalla golv
och ouppvärmda täcken




Fri vers av Simmerskan
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan