Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg neråt, världen svävar uppåt.

Fingrar bort din elegans
du är enkel att vifta bort
vanligt är inte helt beständigt
för någon slags tillgivelse
fångar vi alltid upp
hårt kallt och
inte riktigt förberett
föll frosten
och den bet tag i ditt jag
för att islägga tanken
i brist på tro
när ni omskriver hat
i vacker poesi

K Ä R L E K

rättvisan hugger hål i klangen
hoppen skrapar sönder melodin
att inte kunna höra dem.
Är vi din vetenskap (?)
utvisad av mitt hjärta
finns ingen plats kvar
susande försvinner dunket
Oroande.
Lovar du att rita klart
våra ändlösa linjer
jag tappade bort dina fingrar
när jag försökte sudda ut
din existens.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 777 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-13 01:24



Bookmark and Share


  aol
stark berörande dikt
2010-02-02

    vilgot hellros
mycket fin.bra skrivet!
2008-03-26

  Maudem
mycket vackert!!!!
2007-12-11

  Junibarn
Så fruktansvärt vackert skrivet!! Du är så BRA!
2007-11-26

    Elin Sundström
Din dikt är svävande vacker och orden målar upp någonting skört och vackert sorgset. Jättefin!
Fastnade för:

\"jag tappade bort dina fingrar
när jag försökte sudda ut
din existens.\"
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér