Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skapade en vän idag...



ett äpple

ett äpple, en kniv och ett litet litet mord

förlåt... förlåt mig... förlåt...

lilla, söta, oskyldiga varelse...

... det känns så bibliskt... förlåt...

du är lite äcklig om jag ska vara ärlig

fast... hade jag sett dig... hade du sagt något...

då hade mitt vassa mordredskap varit obefläckat

söta lilla vackra äckliga mask...

förlåter du... ni...

förlåter ni mig?

... båda två

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-10-13 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen