Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt som bara kom av sig själv..


Yin, Yang och ensamheten

På riktigt

Vad är på riktigt

Ingen vet, ingen svarar

Ingen bryr sig

Utom jag

Dagen föds när natten dör

Men natten föds när dagen dör

Det betyder att mörker föder ljus

Och ljus föder mörker

De ingår i varandra

Yin och Yang

De delar på dygnet tillsammans

Med vem ska jag dela?

Men ensamheten kanske




Fri vers av Moonrose
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-13 10:38



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Fin text om just ensamheten behöver en balans en våg
tillsammans blir vi starkare och kan trösta varandra

Men innan det bör vi kunna trösta oss själv och orka vara i ensamheten
Yin yang är för mig en slags balans mellan det kvinnliga och manliga
Mörker och ljus är ett samspel med

Jag förstår din tanke att man gärna vill dela sin tillvaro med någon
är det så ?
Anna-Karin
2008-04-26

  SportPoeten.
Mycket tänkvärd och tydligt illustrerat om livets två sidor.
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Moonrose