Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mycket jag.....


Jag skulle

Jag skulle

- sett en stjärna om inte alla molnen täckte min himmel

- levt ett gott liv om inte onskan dragit ur min tand i mörkret

- känt en glädje om inte sorgen slitit itu mitt djupröda hjärta

- hört dina rop om inte mina öron varit fullproppade med dina fördommar

- tänkt före jag skrev denna vers om inte jag skulle.....




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-10-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg