Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Det finns ord som inte fastnar

de rinner igenom ett grovmaskigt nät

rakt ut i tomma intet

Så finns orden som lämnar varaktiga

varma leenden i själen

Och de som river som rostig taggtråd

i ett blödande sår




Fri vers av solrosen1
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-13 11:23



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande för ordens kraft och möjlighet för olika saker !!
2010-01-03

  Mats Henricson
Pricksäkert och fint beskrivet !!
2007-10-31

    Sony
Såå sant. Ord kan både såra och smeka!
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

solrosen1
solrosen1