Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en hemlighet

Som jag egentligen inte får berätta för någon
Men det kliar i mig för att få berätta för hela världen
Så jag viskar det lite i smyg här
Där inte nån vet vem jag egentligen är
IRL
Men om nån vet
Så får du inte skvallra!


Den 10 oktober 2007 påbörjade min älskade och jag vår bebisverkstad!!!!




Övriga genrer av Knastroll VIP
Läst 807 gånger
Publicerad 2007-10-13 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP