Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven faller


löven faller
och livet
livet baby
det blev inte mer än så

kärleken är genomskådad
för svag
kan aldrig stå emot kylan
och alla förhoppningar

förväntningar
på drömmen
den falska
den om dig och mig
om lyckan
den som inte finns

sagor
allt är sagor
fiction och mörker
där ingen kommer ut
levande
lyckligare
och tiden
kommer aldrig att vara på vår sida

löven faller baby
och vi
vi blir aldrig mer än så




Fri vers av Sländan
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-13 16:33



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
vilket flyt, genomströmmande -

\"sagor
allt är sagor
fiction och mörker
där ingen kommer ut
levande
lyckligare
och tiden
kommer aldrig att vara på vår sida\" -

är ju en underbar passage -

tack för den -
2007-10-13

  AneLa
bra skrivet ^^
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan