Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skor

skor gås sönder
sakta snabbt långt

långa längtans stunder
efter att komma fram
klarar av att vara kvar
en stund till
tillsammans med de vi älskar mest

nu är det fest
många finns inte kvar
men låt oss fira att vi är här

bär vår sorg och gläde
med raka ryggar
huvudet högt och
gnistrande ögon

vi lever med världen
vårdar varandra och andra
en varm blick
efter lånt längtande
läker själens sår
vi står en dag till
vill fortsätta gå sluta stå
det som gör oss så ont
att bära lära förstå

fortsätt gå
många finns inte kvar
men låt oss fira att vi är här




Fri vers av Anne-Li
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-10-13 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li