Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära gör ont

kom nära min kära
sära sönder min själ
med bindel som blindar
täcker släcker det ljus
som lyser sönder mig
i dina ögon

kom kära så nära
att näsan inte känns vid
lukten av alla de gånger
jag blivit bränd
hopplöst förlöst av ironi




Fri vers av Anne-Li
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li