Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

peace and love

öppet sades det me hoppet på topp
non stop sökandes
efter någon annans kropp

vi har inget att dölja gömma
alltid för varandra var budskapet
vi skulle följa

böljande blå slå mig mjuk
och få min själ att sjuda av stillhet

vi vet att världen formas
efter våra händer
sänder ut värme i alla vener
vars blod blir blått

för adel är ingen stämpel
på ett papper med ett familjenamn
utan ett förbund mellan dig och ditt hjärta
i sanningens namn




Fri vers av Anne-Li
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-10-13 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li