Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ens kärlek kan väl ingen någon klandra?


H. Gay kärlek!

 

Jag har gillat flera killar
Och en av dem var HAN.



Bög jävla fan
Kallade han mig
Och ropade högt
Bli normal för helvete, jävla gay
Skrev i hela korridoren
Satans bög med en massa spay


Ensam och ledsen klarade jag mig
Rätt hyvsatt ändå
Dock den jag minns mest är HAN

Långsamt tiden gick

Otroligt naivt förälskad var han i en tjej
Som han dejtade med
Han skröt om att han skulle bli hennes MAN

Långsamt tiden gick


Det blev sommarlov och det var inget fel, helt okej
En dag mötte jag han
Och så ångestfull han såg ut att bli
Då han såg att vi, hon och jag, i handen höll VARANN



Han gnydde sig och
några ord ur honom det flög
Helvetes, jävla skit
Fatta att jag bara skojade och ljög
Du är du, och jag gillar dig
Men då måste du släppa henne och BARA vara bög


Jag svarade honom
Jag är bara bög och tänder på män

Men för det vill jag inte släppa min vän


Vi gick respektfull vidare och så stannade hon plötsligt upp
Jag stannade också till

Och så kysste hon min kind och sade

Du är inte bara bög, du är så mycket mer
Ja, du är sannerligen också min vän


Vi fortsatte att gå och log mot varandra
















Fri vers av To
Läst 762 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-13 22:38



Bookmark and Share


  guld
jag gillar hur det här blir en historia. svårt att ha sådan stolthet, verkligen starkt.
2008-07-02

  JohannaCarlsson
Väldigt fin, du får med så mycket i denna text. Duktigt skrivet, man fastnar liksom.
2008-06-27

    Bögen
En texts som fint beskriver hur det kan vara.
Så mycket rädsla som kan ställa till lidande och sår.
Men det finns även vänskap som ser och håller av.
Fint!
2007-10-25

  Elin?
mysig :)
2007-10-22

  glittertindra
vilken vacker text... :) den berättar så otroligt mycket.. men mest om att vänskap är starkare än något annat...
2007-10-20

  Lyckohäxan Enediel
Nämen...så härligt skrivet!
Läser raderna med ett leénde...*L*
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

To
To