Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs den om och om igen....


I sagans värld

Låt mig dig få beröra

Lämna mig ett av dig vackra öra

Har en saga att berätta

Men har svårt att finna tyngd från lätta

I sagans värld börjar det en gång

Tål att upprepas gång på gång

 

 

 




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 656 gånger
Publicerad 2007-10-14 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg