Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En plats, bara en plats..


Ni dog samma död

Du som dog ung
Du som dog när du var på väg någonstans
Du som dog här
Du som dog någon annanstans

Ni dog samma död

Ni frös i samma kyla

Ni begravdes i samma jord

Ni talade inte samma språk
Men ni sa samma ord




Fri vers av Niklas Lindström
Läst 590 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-04-26 20:10



Bookmark and Share


  MW
kall och rå och mkt fin och bra skrivet!
2006-11-20

  swimsus@gmail.com
Lite makabra inslag fast bra skrivet av dig.
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Lindström
Niklas Lindström