Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riv alla murar




Fader
riv alla murar
av försvarsattityder
prestige
bristande respekt
och tillit
till varandra

Lyft oss ur kärret
av tillkortakommanden
och självmedlidande
sänk Dig ner
genom Din helige Ande
för att ge syre
åt den gnista
av kärlek
som ändå bor i våra hjärtan

Låt oss våga
se oss själva
och varandra
med ömhet
för den brist
som avslöjas
i Ditt ljus

så att vi blir rätt färdiga




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 532 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-14 11:20



Bookmark and Share


    Jess81
underbar \"bön\"..full av styrka!
2007-10-17

    saaana
mycket fin poesi !!

från början till slutet

applåderar och bokmärker!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius