Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter två års sorg, skörhet och längtan efter min älskade......


Inte utan din kärlek


Vår kärlek
dör aldrig
och inom
mig är
du alltid
levande

Nu måste
jag gå
vidare
utan dig
men inte
utan
din kärlek




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 11:30



Bookmark and Share


  * Ammi *
Ja precis så är det, platsen i hjärtat är för evigt. Kram
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP