Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riv inte broarna efter dig.



när livet drar dig ner
som kvicksand
mot oändliga mörker
och du inser
att det du lämnade mig för
inte gav dig vingar
att flyga med

kom tillbaka,
jag kommer att älska dig.

när övergivenhetens pilar
fortsätter att träffa dig
oavsett åt vilket håll du flyr
och du inser
att de skadar
och förgör dig
trots att du bär rustning

kom tillbaka,

för jag vet hur det är
när man umgås med ensamheten.
jag vet hur det är
när de
lämnar dig.




Fri vers av AneLa
Läst 688 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 21:01



Bookmark and Share


  To
I läsandet verkar denna text vara skriven av stor erfarenhet. Väl skrivet!
2009-02-19

  Zmultron
Åter igen blir jag stum och andlös
mycket bra !!
2008-02-23

    Herr Ångest
Bara titeln i sig inbjuder till läsning..

Men gillar i synnerhet formuleringarna såsom
\"det du lämnade mig för
inte gav dig vingar
att flyga med\"

Snyggt komponerat.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa