Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skapat minne...


frusen tunga...

fast på stolpe

... igen

suck

kalla fingrar på kalla händer

munnen smakar järn


det sägs att

vissa stunder måste bara accepteras

... tycker inte det gäller nu

sliter och drar


det gurglar när jag skriker

... jävligt ont

tand bet ner som hämd

i iskall tunga

världen smakar frost

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen