Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andningsläge

Och så var det, det där
det där svåra,
det där isande,
det där...
...fruktade

Andningsläge!

Tänk på a n d n i n g s l ä g e t!

För när det där växer,
när det kommer över
mig
då är det redan försent.

Så andningsläge!
Måste inta
andningsläge!

In, in, in
Ut, uuuuuuuuuuut

Nej!
Fortsätt!

Snart går det över.
Snart, snart,
s n a r t...

Men först skall det kännas
att man lever.

Så inta a n d n i n g s l ä g e!

Så ja.

Då ler vi igen och låtsas
som om
i n g e n t i n g
har hänt!

Bra.




Fri vers av Kajsa
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa
Kajsa