Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar tillbaka till sommaren.. Eller till sommaren som kommer?


Sommarnatt

Kan du känna den?



Min längtan

stark, obesvarad, trevande

en längtan av närhet

nära

nära

du

i min famn



Stjärnor faller, världen snrurrar

där vi står

men jag ser bara dig

dina ögon

bruna, leende, älskande

dig

när vi omsluter varann




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 711 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes