Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lever man ett lyckligt liv?

varje dag så drunknar jag
i mina egna brustna förväntningar
i mina egna trasiga drömmar
i mina egna höga önskningar

 

jag drunknar med ett tyst skrik
och jag skulle vilja
se mig kämpa
men jag glider tyst ner
i mörkret

 

flytvästen spänner jag loss
knyter en tyngd runt min själ
välkomnar mörkret
för ljuset skrämmer mig
ljuset känner jag ej


drunknar så som jag levt
med sorgsen blick
och drömmen om kunskap
hur man lever ett lyckligt liv




Fri vers av Xena
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 11:23



Bookmark and Share


    Imagine
Bra dikt, tycker om den!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Xena