Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagen kväver

hjärtslag mot revben
andetag - korta - korta  - korta
blicken i panik
i halsen föds ett skrik

ett tjut lämnar munnen
saliven  torkar ut
kroppen darrar hårt
att ta vardagen är så svårt

för dig är det en dans
på rödaste rosor
medan jag sjunker ner
i kvicksand du inte ser

du vill ta min hand
hjälpa mig upp
men hur ska det gå till
om jag inte ens vet om jag vill

hjärtslag mot revben
andetag - korta - korta  - korta
blicken i panik
i halsen föds ett skrik

 

 



Fri vers av Xena
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 11:44



Bookmark and Share


    Imagine
Känner igen mig i denna... Bra beskrivet, du fångar verkligen kärnan. Hejar på dig!
2007-10-15

  Blumma.
Usch... Kan nästan känna hur svårt det blir att andas!

Bra! Kram
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Xena