Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Du är en sprucken regndroppe, vältrar dig i skam
En skärva som drar sitt tunna liv över dödens vassa kam
Dina andetag är som giftiga dunster
och du hugger, om och om igen.
Blodet från alla dina sår bildar mönster
och du hugger, om och om igen.

Ska det aldrig ta slut?




Övriga genrer av Cirros
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-10-15 18:45



Bookmark and Share


  Jules Blues
väldigt vacker. Finns det mer att säga tro?
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Cirros
Cirros