Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite varma tankar kanske=)


Blott en

Blott en tro

kanske en vän

Blott en himmel

kanske en jord

Blott en känsla

kanske ett hjärta

Blott en dag

kanske mitt mörker

-----------------------------

men jag vet

-----------------------------

Blott den tid

kanske gör min dag....




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg