Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tenerezza

~~~


låt mig kupa händerna
runt din sorg

och älska bort det onda




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 740 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-10-15 20:08



Bookmark and Share


  sister mary
Känsligt och mjukt - och vemodigt. Det är svårt att ta hand om nån annans sorg, hur gärna man än vill.
2007-10-28

  stronza
den här var tårdrypande vacker, precis som äkta kärlek är.
tenerezza är ett så fint ord också.
du är bra!
2007-10-26

  Micael Axelsson
.. dessa korta rader, de går rakt in. Wow.. *repeterar tyst inombords*
2007-10-25

  Agnes
mmm... trösterika ord. Bokmärker omgående.
2007-10-17

  Catrin
Så få rader så fyllda av kärlek, underbar!!
2007-10-16

  Bodil Sandberg VIP
Ja..vackrare än så kan det nog inte bli!!!!!Underbart!!!
2007-10-16

  hero40
Gudomligt vacker text.
Applåder!
2007-10-16

  Jan Linderoth
Ljuvligare tröst är svårt att tänka sig.
2007-10-15

  Lena K Nilsson VIP
Så fint!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan