Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur


jag släpper taget.
rör min arm.
långsamt ur takt.

jag dansar inåt, igen.
ska du gå nu.
inåt till dig.




Fri vers av baklänges
Läst 836 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-15 20:25



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
små rörelser blir stora ord
fascinerande innehåll

koolt!
2007-11-03

  a h de v
orden liksom konstaterar ett oundvikligt uppbrott utan att smärta. snygg!
2007-11-01

  Anna Frölander
du gör det här så bra, det är en otrolig känslighet i orden. Det finns så mycket mellan raderna även fast jag så klart och tydligt kan se armen som rör sig urtakt. Bild och känsla. Så najs.
2007-10-18

  R-M
gillar :)
2007-10-15

  Smultris
bokmärker
2007-10-15

  Smultris
ohhhhh

älskar
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges