Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla texter blir inte som man tänkt sig....


Går mot snön

DU

ropar mitt namn

DU

viskar ditt nummer

JAG

visar dig värmen

JAG

leder dig från kylan

DOM

kallar dig förlorare

DOM

föraktar dig som vinnare

VEM

tar sitt svärd vid din sida

VEM

är kämpen med glöden i sin hand

NÄR

ska du förstå

NÄR

ska du fatta

HUR

slåss du som en riddare

HUR

bekämpar du draken i sagans land

VARFÖR

lämnade du din öken

VARFÖR

går du mot snön?




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 433 gånger
Publicerad 2007-10-15 20:28



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Skarp och vacker. En text som tar tag och håller blicken fast i orden ända till slutet.

Tack för den!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg