Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är bara detta till låns?

Lugn
kan jag få lugn men ändå ha denna glädje

vecka med stress
vecka med jobb
vecka med vänner
vecka med begravning

en kväll med dig

en kväll som fick ljuset att komma till mitt inre
du ser mig
du ger mig
växer
hur mycket mer ska du växa?

du bara är så bra
precis som man ska va

ditt tal till kvinnan
fick alla att smälta
men det var jag som var med dig
det var jag som var din dejt

\"du såg väl att jag tittade på dig?\"
kan det vara sant
att ja nu får känna så här
utan att bli fråntagen min glädje

måste våga tro
måste våga känna att jag kan få ha det så här

vi följdes åt hem till dig
ett glas resorb ihop med vår sköna musik
i stockholms mörka kalla höstnatt

trodde det skulle vara som vanligt
morgonen efter

att få lämna värmen under täcket
med känslan att det här var nog bara för denna gång
denna natt

men min lycka fortsätter
du vill ha med mig på brunch
med dina vänner
vill inte skiljas riktigt än

du gör mig glad
gör jag dig lika lugn och lycklig?

förtidigt än att fråga
men är det förtidigt för att tillåta sig få känna så här

du är bra för min själ
mr P

Låt mig få behålla dig i mitt liv
är så rädd att detta bara är till låns





Fri vers av MinnaSofia
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 23:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jättefin text som beskriver den sköra glädjen i att vara i någon annans ögon och även rädslan att det är för tillfället.
Bravo!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia