Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'m holding on

 

 

 

Anyone can see, what's happening to me.
My life's out of reach of my arms but I'm holding on.
I'm living in a dream, and no one hears me scream.
I'm breaking at the seams of life but I'm holding on




Fri vers av Lilla trollet
Läst 771 gånger
Publicerad 2007-10-15 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet