Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst (Titeln är hennes namn IV)

Timmarna hon spenderar i mitt huvud
stunderna jag tycker mig känna hennes hud
står i proportion till smärtan i mitt bröst

Ingen vätska hjälper mot min törst
Det finns ingen annan tröst
än ljudet av henne mjuka röst




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 587 gånger
Publicerad 2007-10-16 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson