Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken


Hon lärde sig
om kärleken

att den var tvingande
kvävande och bindande
den krävde och ville ständigt ha

\"ställ dig här på rad
älska mig nu
annars blir jag inte glad\"

----^----^----

hon förstod inte
att kärleken aldrig ställer några krav

aldrig på hennes axlar
lägger tunga ok av skuld

aldrig sätter villkor
eller fördömer med hårda ord

hon förstod aldrig
att kärleken ger
utan att kräva något tillbaka


----^-----^-----

utan låter den den älskar gå

men hoppas och längtar
och önskar

att hon en dag ska komma åter




Fri vers av Marreb
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-16 12:13



Bookmark and Share


  Rosmarin
många fina och sanna ord

och tänk om fler föräldrar förstod detta när det gäller deras barn, tänker jag
2007-11-06

  Charlotte Johansson
Du skriver så bra min lilla vän. Den var jätte bra. Så är det fär en del.
2007-10-29

    eva m h
Frihet och kärlek! Vackert diktat!
2007-10-16

  Jojo
Tycker mycket om...
vad fint du skriver!
2007-10-16

  Just Emotions
absolut!!! jättebra text..
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb