Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Hemma är där
där man kan se ut inifrån

Där är din hand stadig

Där slår mitt hjärta hårt

Det är härifrån jag vill fly

När jag är på andra sidan gränsen
då längtar jag och saknar hemma




Fri vers av Erik Wiberg
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 12:49



Bookmark and Share


  Fredrik Klang
väldigt vackert min vän. Reser mig upp och applåderar
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg